Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

O femeie din Alba, testată pozitiv pentru COVID-19, s-a ales cu dosar penal după ce a refuzat internarea pentru 48 de ore

Publicat

coronavirus

O femeie din Alba s-a ales cu dosar penal deoarece a refuzat să se interneze la Spitalul din Alba Iulia pe Secția de Infecțioase, fiind confirmată cu COVID-19. Dosarul penal a fost deschis pentru infracțiunea de zădărnicire a combaterii bolilor. 

Potrivit procurorilor Parchetului de pe lângă judecătoria Alba Iulia, ”în data de 10.08.2020, organul de cercetare penală din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia s-a sesizat din oficiu cu privire la faptul că, în aceeaşi dată, o persoană de sex feminin a refuzat transportul cu echipajul de ambulanţă şi internarea pentru o perioadă de 48 ore la Spitalul Judeţean de Urgenţă Alba Iulia – Secţia Boli Infecţioase, deşi a fost confirmată pozitiv cu coronavirusul COVID-19 prin decizia Direcţiei de Sănătate Publică din data de 10.08.2020”, se arată într-un comunicat al instituției.

Precizăm că activităţile procesuale efectuate în cursul urmăririi penale sunt reglementate în Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual necesar pentru administrarea probatoriului, cu respectarea drepturilor şi garanţiilor procesuale, iar aceste acte şi măsuri de urmărire penală nu pot în nicio situaţie să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Marius Instalatorul

    joi, 20.08.2020 at 13:59

    Si eu tot asa as face as refuza 😉
    Nimeni nu ne poate obliga să ne internam cu forța 😏

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax