Connect with us
Publicitate

CÂMPENI

O femeie din Alba, victimă a violenței domestice când concubinul se îmbată: Amenințată cu bătaia și cu incendierea casei

Publicat

pixabay free

Calvarul unei femei din Alba, mama a trei copii, este descris de magistrații din Câmpeni într-un dosar de emitere a unui ordin de protecție, dosar ce a avut o decizie în data de 20 ianuarie 2023.

Doar de la începutul lunii ianuarie a anului 2023, polițiștii din Câmpeni au intervenit de cinci ori pentru a calma spiritele, în casa familiei. Femeia a formulat mai multe plângeri pentru violență în familie, dar toate au fost clasate după ce aceasta și-a retras plângere.

Însă după fapta din 17 ianuarie 2023, femeia a cerut un ordin de protecție pe 6 luni.

”La data de 17.01.2023 în jurul orei 14:30 numitul s-a întors acasă de la serviciu într-o stare avansată de ebrietate şi pe fondul unor discuţii contradictorii cu privire la presupusele relaţii ale victimei cu diverse persoane, cu privire la faptul că victima foloseşte aragazul de pe hol şi nu i-a făcut focul în cameră, numitul  i-a interzis concubinei sale să iasă din casă a vrut să o forţeze să se împace cu el şi a ameninţat-o cu bătaia. Toate acestea s-au petrecut în prezenţa fiului minor în vârstă de 6 ani,”, se arată în motivarea instanței.

De asemenea în documentul citat se arată că bărbatul ”devine violent fizic şi verbal faţă de reclamantă, o ameninţă cu acte de violenţă, inclusiv cu incendierea locuinţei, toate acestea în prezenţa minorilor, reclamanta apelând în repetate rânduri numărul de urgenţă 112.

Reclamanta a formulat mai multe plângeri penale împotriva pârâtului, soluţionate unele cu clasare ca urmare a retragerii plângerii. Împotriva pârâtului au fost emise mai multe ordine de protecţie, în favoarea reclamantei.

În data de 03.01.2023 din cauza ameninţărilor pârâtului, reclamanta a apelat la nepoata sa pentru a locui la aceasta peste noapte, pârâtul s-a deplasat la locuinţa acesteia din urmă şi a încercat să o forţeze pe reclamantă să meargă la locuinţa lor, i-a rupt bluza, a încercat să o lovească, iar după ce a fost scos afară din casă  pârâtul a aruncat cu benzină pe casă şi a ameninţat că va da foc.

În data de 17.01.2023 a ameninţat-o pe reclamantă cu acte de violenţă, cu faptul că va incendia locuinţa prin producerea unei explozii la butelia de la aragaz.

Organele de poliţie au intervenit la locuinţa părţilor de 5 ori în perioada 03.01.2023, 14.01.2023 şi 17.01.2023„, au mai precizat magistrații.

Drept urmare, pentru faptele sale bărbatul s-a ales cu un ordin de protecție, timp de 6 luni, perioadă în care nu mai are voie să se apropie de femeie sau să o contacteze.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax