Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

O femeie din Alba, victima unui escroc de pe internet: A comandat haine, dar a avut un șoc când a deschis pachetul. Ce a primit

Publicat

O femeie din Alba a devenit victima unui escroc de pe internet, după ce a comandat mai multe haine de la un bărbat din Giurgiu. 

Însă când a deschis coletul, a avut parte de o surpriză neplăcută: în loc de hainele cumpărate a primit haine uzate și bidoane goale de vopsea.

Potrivit IPJ Alba, la data de 30 mai 2023, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Orașului Abrud au identificat un tânăr de 29 de ani, din municipiul Giurgiu, ca persoană bănuită de săvârșirea unei infracțiuni de înșelăciune, faptă sesizată poliție la data de 11 aprilie 2023 de către o femeie din Abrud.

Din cercetări a rezultat că, la începutul lunii aprilie 2023, bărbatul ar fi postat pe internet, sub o identitate falsă, un anunț prin care oferea spre vânzare obiecte de îmbrăcăminte, context în care ar fi primit o comandă de la reclamantă, în valoare de 620 de lei, însă, în loc de articolele vestimentare promise ar fi expediat haine uzate și bidoane goale de vopsea.

Cu ocazia activităților de cercetare efectuate, prejudiciul a fost recuperat integral.

Față de tânăr, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de înșelăciune precum și în vederea stabilirii întregii sale activități infracționale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax