Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

O femeie din Baia de Arieș a furat din apartamentul vecinului o geantă în care erau bani și un aparat foto. S-a ales cu dosar penal

Publicat

pol

O femeie de 45 de ani din Baia de Arieș este cercetată pentru furt calificat după ce intrat în apartamentul vecinului și i-a sustras o geantă în care se afla o sumă de bani și un aparat de fotografiat. Prejudiciul a fost recuperat.

Miercuri, la ora 5.00, Poliţia din Baia de Arieş a fost sesizată prin 112 de către un bărbat din oraş, cu privire la faptul că, în aceeaşi zi, din apartamentul său a fost sustrasă o geantă în care avea o sumă de bani şi un aparat de fotografiat.

În urma activităţilor de cercetare efectuate de poliţişti, a fost identificată principala suspectă de comiterea furtului, P.L.D., de 45 de ani, din Baia de Arieş, vecină cu reclamantul, care joi dimineaţa, în jurul orelor 5.00, a pătruns în apartamentul acestuia, profitând de faptul că uşa nu era asigurată.

Prejudiciul a fost recuperat şi restituit păgubitului, iar faţă de suspectă au fost întocmite actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracţiunilor de furt calificat şi violare de domiciliu.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax