Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

O femeie din Bistra este cercetată pentru fals şi delapidare. Şi-a însuşit peste 10.000 de lei de la firma la care era angajată ca vânzătoare

Publicat

O femeie de 45 de ani din Bistra este cercetată pentru fals în înscrisuri materiale, uz de fals şi delapidare. În luna decembrie, femeia care era angajată ca vânzător-gestionar la o societate comercială din comună şi-a însuşit suma de 6.483 de lei, iar în luna martie a acestui an, 4.409 lei. Pentru a-şi ascunde fapta a întocmit în facturi fiscale, în numele unei firme din Lupşa, consemnând fictiv vânzări de piese auto.

Luni, poliţiştii din Baia de Arieş au întocmit un dosar de penal faţă de A.A., o femeie în vârstă de 45 de ani, din comuna Bistra, care este cercetată sub aspectul comiterii infracțiunilor de fals material în înscrisuri oficiale, uz de fals şi delapidare.

Din primele cercetări efectuate, poliţiştii au stabilit că femeia, angajată ca şi vânzător – gestionar la o societate comercială cu punct de lucru în comuna Bistra, în luna decembrie 2012 şi-a însuşit pentru sine suma de 6.483 lei, iar pentru a ascunde aceasta a întocmit în fals două facturi fiscale în numele unei societăţi comerciale din Lupşa, consemnând fictiv o vânzare de piese auto.

În acest an, pe data de 30 martie prin acelaşi mod de operare, A.A. şi-a însuşit pentru sine suma de 4.409 lei, întocmind în fals patru facturi fiscale în numele aceleiaşi firme din Lupşa, consemnând fictiv vânzări de piese auto. Cercetările în acest caz continuă în vederea stabilirii întregii activităţi infracționale a suspectei precum şi pentru recuperarea prejudiciului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax