Connect with us
Publicitate

BLAJ

O femeie din Blaj a văzut cum din casa ei fuge un hoț. Ce a furat bărbatul și cum a fost prins de polițiști

Publicat

politie noaptea

Un bărbat din comuna Jidvei a fost prins de polițiști imediat după ce a furat bunuri dintr-o locuință din Blaj. A profitat de faptul că ușa casei a fost lăsată neasigurată și, în momentul în care a fost observat de proprietară, a fugit cu bunuri în valoare de 1.500 de lei.

Potrivit IPJ Alba, la data de 4 ianuarie 2021, în jurul orei 21,00, Poliția Municipiului Blaj a fost sesizată, prin 112, de către o tânără din municipiu, cu privire la faptul că a observat o persoană necunoscută care a ieșit din locuința sa și a fugit cu un autoturism.

Au fost alertate echipajele de poliție din teren, iar la scurt timp autoturismul cu care se deplasa persoana bănuită de furt a fost reperat și oprit în trafic.

La volanul lui se afla un bărbat de 32 de ani, din comuna Jidvei. În autoturism au fost găsite mai multe obiecte vestimentare și parfumuri, în valoare totală de 1.500 de lei, care ar fi fost sustrase din casa reclamantei.

Se pare că bărbatul ar fi profitat de faptul că ușa locuinței tinerei a fost lăsată neasigurată, a pătruns în interior și a furat ce i-a fost la îndemână.

Pe numele său a fost întocmit un dosar penal, pentru furt calificat.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax