Connect with us
Publicitate

CÂMPENI

O femeie din Câmpeni a comandat o replică de Iphone, de pe OLX. Ce a primit și de ce procurorii au închis un dosar penal

Publicat

O femeie din Câmpeni care și-a cumpărat o replică de Iphone 11 Pro Max, de pe OLX, a avut parte de o surpriză neplăcută când a deschis coletul. 

În loc de replica smartphone-ului, în colet se aflau două boxe audio. Pentru coletul respectiv, femeia a plătit 450 de lei, după ce a negociat cu vânzătorul 50 de lei, de la suma de 500 de lei, prețul inițial al produsului. 

Faptele și ce s-a întâmplat după ce femeia și-a dat seama că a fost înșelată s-au petrecut în luna noiembrie a anului 2020, iar timp de doi ani a existat un dosar penal, dar care a fost închis în data de 5 aprilie 2022, la cererea procurorilor din Câmpeni.

După ce a deschis coletul și a găsit boxele, femeia l-a sunat pe cel de la care a cumparat teoretic telefonul, însă ”însă acesta a început să râdă, iar ulterior nu i-a mai răspuns la telefon”, se arată în motivarea instanței.

În timpul anchetei, polițiștii au reușit să afle de la cine a plecat coletul către Câmpeni, dar în momentul în care a fost audiat acesta a declarat faptul că nu a postat pe site-ul OLX anunţuri cu telefoane de vânzare şi că singura persoana care ar avea datele sale ar fi un alt bărbat căruia i-a trimis o poză cu buletinul său, însă polițiștii nu l-au putut identifica pe cel din urmă.

Între timp, femeia a precizat că nu mai dorește să își recupereze banii pierduți și că nu mai dorește continuarea anchetei penale. Drept urmare, în data de 5 aprilie 2022, magistrații Judecătoriei Câmpeni au admis confirmarea renunțării la urmărirea penală.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax