Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

O femeie din Câmpeni, închisă la Penitenciarul Craiova, a lovit cu pumnul în față un gardian. A fost condamnată pentru ultraj

Publicat

Penitenciarul Aiud

O femeie din Câmpeni a fost reținută de polițiștii din Alba și transportată la Penitenciarul Aiud, unde va executa o pedeapsă cu închisoarea pentru ultraj. Mandatul a fost emis de Judecătoria Craiova.

Potrivit rechizitoriului întocmit de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova, Mirabela P.N., în timp ce se afla după gratii în Penitenciarul Craiova, a lovit cu pumnul în față un inspector al închisorii.

”În ziua de 2 august 2016 se afla în biroul șefului de secție, pentru a purta o discuție cu privire la un incident violent care se petrecuse între inculpată și o colegă de cameră a acesteia, cu o seară înainte.

În timpul discuției purtate cu inculpata, aceasta a devenit agresivă verbal și i-a aplicat o lovitură cu pumnul în zona feței, fără ca vreuna dintre persoanele prezente în birou să poată interveni”, se arată în rechizitoriul procurorilor.

Pentru faptele sale, în 18 iulie, Mirabela P.N. a fost condamnată la doi ani de închisoare, pentru ultraj.

Pedeapsa totală a fost de 7 ani și 4 luni, deoarece, în timp ce femeia a lovit angajatul penitenciarului, aceasta se afla în executarea unei pedepse de cinci ani și patru luni. Femeia mai avea de executat o bună parte din pedeapsă.

Potrivit IPJ Alba, sâmbătă, în jurul orei 12.30, polițiștii de investigații criminale din Câmpeni, sprijiniți de polițiștii Secție 9 Poliție Rurală Câmpeni au depistat și reținut o femeie de 32 de ani, din Câmpeni, care este posesoarea unui mandat de executare a pedepsei închisorii, emis de Judecătoria Craiova.

Condamnata a fost depusă la Penitenciarul Aiud, pentru executarea pedepsei.

”Condamnă pe inculpata P.N. Mirabela la pedeapsa de 2 (doi) ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj. (…) adaugă la pedeapsa de 2 (doi) ani închisoare aplicată în prezenta cauză pedeapsa anterioară de 5 (cinci) ani şi 4 (patru) luni închisoare aplicată inculpatei Pădureanu Narghita Mirabela prin sentinţa penală numărul 132/2015 pronunţată la data de 22 iunie 2015 de Tribunalul Alba – Secţia Penală în dosarul numărul 3226/107/2014, definitivă, prin neapelare, la data de 21.07.2015, inculpata P. N. Mirabela urmând să execute, în final, pedeapsa rezultantă de 7 (şapte) ani şi 4 luni închisoare, în regim de detenţie.(…)

(…) deduce din pedeapsa de 7 (şapte) ani şi 4 (patru) luni aplicată inculpatei Pădureanu Narghita Mirabela: durata reţinerii, a arestării preventive şi perioada executată, respectiv de la data de 04.06.2014 la data de 07.12.2018 inclusiv; cele 300 de zile considerate ca executate suplimentar ca şi măsură compensatorie, urmarea aplicării art. 55 indice 1 din Legea nr. 254/2013, pentru perioada executată în condiţii necorespunzătoare în baza mandatului de executare a pedepsei închisorii numărul 185/2015 din data de 21.07.2015 emis de Tribunalul Alba şi cele 54 de zile considerate ca executate suplimentar ca şi măsură compensatorie, urmarea aplicării art. 55 indice 1 din Legea nr. 254/2013, pentru perioada executată în condiţii necorespunzătoare: 24.07.2012 – 08.05.2013, perioadă ce a fost executată în baza mandatului de executare a pedepsei închisorii numărul 212 din data de 06.12.2007 emis de Judecătoria Câmpeni, judeţul Alba”, se arată în decizia de la Judecătoria Craiova.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax