Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: O femeie din Câmpeni s-a aruncat de la etajul trei al blocului în care locuia

Publicat

O femeie din Câmpeni a fost transportată în stare gravă, la spitalul din localitate, miercuri, după ce s-a aruncat de la etajul trei al unui bloc. Femeia este în vârstă de 43 de ani. Aceasta s-a lovit, în cădere, de o copertină, fapt ce a atenuat şocul prăbuşirii.

Potrivit informațíilor oferite de IPJ Alba, femeia s-a aruncat de la balconul apartamentului în care locuia cu chirie. La spitalul din Câmpeni, medicii au stabilit că, în urma şocului provocat de căzătură, a suferit un politraumatism cranio-cerebral.

Ulterior, femeia a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Alba, la secţia Neurochirurgie. În urma investigaţiilor medicale, aceasta a fost diagnosticată cu traumatism cranio-cerebral acut şi cu o plagă parieto-occipitală. Femeia este căsătorită şi are un copil. Aceasta se numeşte Georgeta Morcan şi se pare că a mai avut tentative de suicid.

Vă ataşăm comunicatul de presă al IPJ Alba:

„În data de 16.02.2011, ora 13,00, Poliţia Oraşului Câmpeni a fost sesizată prin S.N.U.A.U 112 Alba, cu privire la faptul că, pe str. Teiului, din oraşul Câmpeni, se află o persoană de sex feminin căzută pe trotuar.
Din primele cercetări efectuate de poliţiştii deplasaţi la locul evenimentului, a rezultat că o femeie, în vârstă de 43 de ani, din Câmpeni, s-a aruncat de la etajul trei al imobilului în care locuia. Femeia a fost transportată la Spitalul Orăşenesc Câmpeni, unde i s-a stabilit diagnosticul de “politraumatism cranio-cerebral “, în urma unei tentative de suicid prin precipitare.
Cercetările sunt continuate.”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax