Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

O femeie din Decea a căzut din remorca unui tractor şi a ajuns la spital. Şoferul utilajului este cercetat de poliţişti

Publicat

Un bărbat de 40 de ani din localitatea Decea este cercetat pentru vătămare corporală din culpă, după ce o femeie care circula în remorca tractorului condus de acesta s-a dezechilibrat şi a căzut pe carosabil. A ajuns la spitalul din Aiud, unde a fost diagnosticată cu fractură la braţul drept.

Accidentul s-a petrecut miercuri, la ora 17.02. D.M.C. (40 de ani) din Decea, în timp ce conducea un tractor cu remorcă pe strada Principală din localitate, a virat dreapta, cu intenţia de a pătrunde în curtea unui imobil. O femeie în vârstă de 52 de ani, V.A., din Decea, care se afla pe încărcătura din remorcă, s-a dezechilibrat şi a căzut pe carosabil.

În urma accidentului, femeia a suferit o fractură la nivelul braţului drept şi a fost transportată la spitalul din Aiud unde i-au fost acordate îngrijiri medicale.

Cu ocazia soluţionării accidentului, poliţiştii au constatat că tractorul condus de D.M.C şi remorca tractată nu sunt înmatriculate sau înregistrate.

Faţă de D.M.C., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat şi tractarea unei remorci neînmatriculate sau neînregistrate.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax