Connect with us
Publicitate

Uncategorized

O femeie din Lopadea Nouă a ajuns la spital, după ce a fost bătută de concubin. Bărbatul s-a ales cu dosar penal pentru lovire

Publicat

O bătaie între doi concubini trecuţi de prima tinereţe a fost urmată de dosar penal pentru unul dintre aceştia. Un bărbat de 44 de ani din Lopadea Nouă este cercetat pentru lovire, după ce şi-a agresat concubina de 55 de ani.

Potrivit IPJ Alba, joi, la ora 11.30, poliţiştii Secţiei nr. 3 Poliţie Rurală Aiud, Postul de Poliţie Lopadea Nouă au înregistrat plângerea unei femei de 55 ani, din comună care a reclamat că a fost lovită de concubinul său, la domiciliul lor. Incidentul s-a petrecut miercuri seara, la ora 23.00. Femeia a fost internată la Spitalul Municipal Aiud, cu diagnosticul de politraumatism prin agresiune.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal pe numele bărbatului de 44 de ani, pentru comiterea infracţiunii de lovire sau alte violenţe. În funcţie de evoluţia stării de sănătate şi numărul de îngrijiri medicale stabilite de medicii legişti, se va stabili încadrarea juridică finală.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax