Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

O femeie din Ocna Mureş a lovit cu maşina un biciclist, la o manevră de mers înapoi

Publicat

sofer volan

O femeie de 40 de ani din Ocna Mureş este cercetată pentru vătămare din culpă, după ce a lovit un biciclist în momentul în care efectua cu maşina o manevră de mers înapoi. Şoferiţa l-a transportat pe bărbatul de 65 de ani la spital, iar medicii au anunţat poliţia.

Duminică, la ora 13.45, Poliţia oraşului Ocna Mureş a fost sesizată cu privire la faptul că la spitalul din Aiud s-a prezentat un bărbat, victimă a unui accident rutier.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti, a rezultat că M.S., o femeie în vârstă de 40 de ani, din Ocna Mureş, în timp ce a efectuat o manevră de mers înapoi cu un autoturism, pe strada Uiorii din Ocna Mureş, l-a acroşat pe C.V., de 65 de ani, din comuna Unirea, care circula pe o bicicletă.

În urma accidentului, biciclistul a suferit mai multe leziuni şi a fost transportat de către conducătoarea auto la spitalul din Aiud, unde i-au fost acordate îngrijiri medicale, fără a rămâne însă internat.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest care a evidenţiat faptul că nu era sub influenţa alcoolului.

Pe numele ei au fost întocmite actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax