Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

O femeie din Sebeș a furat banii dintr-o firma la care era angajată. Cu ce sumă a păgubit societatea comercială

Publicat

O femeie din Sebeș s-a ales cu dosar penal după ce a furat dintr-o societate comercială, o sumă de bani. Acesta a fost identificată de polițiști la câteva zile distanță de la comiterea faptei. 

Femeie era angajată a firmei în cauză și avea cheile de la un birou în care se aflau banii. Cazul a fost făcut public de reprezentații poliției, în buletinul de presă din 4 decembrie.

Potrivit IPJ Alba, la data de 3 decembrie 2023, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Sebeș au identificat o femeie de 39 de ani, din municipiul Sebeș, ca persoană bănuită de săvârșirea unei infracțiuni de furt calificat, faptă în legătură cu care poliția a fost sesizată la data de 29 noiembrie 2023.

În sarcina acesteia s-a reținut faptul că, în noaptea de 28/29 noiembrie 2023, ar fi pătruns, folosindu-se de chei potrivite, în incinta unei societății comerciale, la care era angajată și ar fi sustras, dintr-un birou, suma de 3.920 de lei.

Prejudiciul a fost recuperat parțial, iar față de persoana bănuită de furt, cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii activități infracționale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax