Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

O femeie din Teiuș percheziționată de polițiști: În ultimii trei ani ar fi vândut haine contrafăcute. Ce au găsit anchetatorii

Publicat

O femeie din Teiuș care vindea haine contrafăcute a avut parte de două percheziții din partea polițiștilor. Din câte se pare femeia vindea haine care imitau firme celebre încă din 2020. 

Perchezițiile au avut loc marți, 14 noiembrie, iar acțiunea a fost comunicată de polițiștii din Alba, miercuri 15 noiembrie. 

În urma celor două percheziții poliţiştii au identificat și ridicat 94 de articole de îmbrăcăminte susceptibile a fi contrafăcute, în valoare totală de aproximativ 9.204 lei, dispozitive tehnice și înscrisuri necesare comercializării articolelor.

Potrivit IPJ Alba, din cercetări a rezultat că, în perioada 2020 –  2023, o femeie din Teiuș ar fi comercializat, prin intermediul unei societăți comerciale pe care o reprezenta, articole de îmbrăcăminte și încălțăminte care purtau inscripția unor mărci cunoscute.

Femeia a fost condusă la sediul Poliției Orașului Teiuș, unde a fost audiată sub aspectul săvârşirii infracțiunii de „punerea în circulaţie a unui produs având o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax