Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

O femeie din Timișoara, prinsă la furat de produse cosmetice într-un supermarket din Alba Iulia. S-a ales cu dosar penal

Publicat

politie, IPJ, masina politie

O femeie din județul Timiș este cercetată pentru furt. Aceasta ar fi sustras produse cosmetice de pe rafturile unui supermarket din Alba Iulia.

Potrivit IPJ Alba: la data de 31 iulie 2020, în jurul orei 18.00, polițiștii din Alba Iulia au fost sesizați, de către personalul de pază al unui supermarket din municipiu, cu privire la faptul că o persoană ar fi sustras mai multe produse cosmetice din interiorul societății comerciale.

Polițiștii ajunși la fața locului au identificat o femeie, de 39 de ani, din Municipiul Timișoara, Județul Timiș, care avea asupra sa bunurile sustrase, în valoare de 128 de lei.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că, în aceiași zi, aceasta ar mai fi sustras cosmetice de pe rafturile supermarketului, în valoare de peste 300 de lei.

O parte din prejudiciu a fost recuperat și predat reprezentaților societății comerciale. Față de femeie cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax