Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Femeie din Zlatna, atacată de fostul soț, pe o terasă din oraș. În urma agresiunii a ajuns la spital

Publicat

O femeie din Zlatna a fost bătută de fostul soț, pe terasa unui local din oraș. În urma agresiunii, femeia a fost transportată la spital, dar nu rămas internată. Bărbatul a fost reținut de polițiști, iar în luni, 23 mai, va fi prezentat magistraților. 

Potrivit IPJ Alba, la data de 22 mai 2022, în urma unui apel prin 112, polițiștii din Zlatna au intervenit la un local public din oraș, de unde a fost semnalat faptul că o femeie a fost agresată.

Din primele cercetări a rezultat că un bărbat de 37 de ani, din Zlatna, și-ar fi agresat soția, de care este despărțit în fapt, pe terasa unui local public din Zlatna, provocându-i leziuni la nivelul capului și al membrelor. Femeia a fost transportată la spital, unde a primit îngrijiri,  fără a rămâne internată.

Polițiștii au aplicat formularul de evaluare al riscului, iar în urma interpretării răspunsurilor date de femeie, au emis un ordin provizoriu de protecție.

Față de bărbat, a fost întocmit dosar penal, pentru violență în familie și a fost luată măsura reținerii, pentru 24 de ore, urmând ca luni, 23 mai, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax