Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

O femeie din Zlatna și copilul ei de patru luni au primit rezultate NEGATIVE la testele de coronavirus. Erau internați în spital

Publicat

Două persoane internate cu simptome de gripă zilele trecute, la Secția de Infecțioase a Spitalului din Alba au primit rezultate negative la teste, au declarat surse medicale. Este vorba despre o femeie din Zlatna şi de copilul acesteia în vârstă de 4 luni.

Situația lor face obiectul unui dosar penal. Concubinul femeii a venit din Italia și nu a anunțat autoritățile.

”În data de 15.03.2020, organul de cercetare penală din cadrul Poliţiei Oraşului Zlatna s-a sesizat din oficiu cu privire la faptul că, în aceeaşi dată, la Centrul de Permanenţă Zlatna s-a prezentat o persoană de sex feminin cu fiul său în vârstă de 4 luni, iar minorul prezenta simptome de febră, cei doi fiind preluaţi şi transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Alba Iulia – Secţia Boli Infecţioase.

Conform declaraţiilor persoanei de sex feminin, concubinul acesteia a revenit din Italia în data de 05.03.2020, fără ca organele cu atribuţii în prevenirea şi răspândirea coronavirusului COVID-19 să cunoască acest aspect, iar în data de 13.03.2020 aceasta a plecat în Franţa.

Persoana de sex feminin şi fiul său în vârstă de 4 luni au rămas internaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Alba Iulia –Secţia Boli Infecţioase pentru efectuarea de investigaţii medicale de specialitate”, au specificat procurorii într-un comunicat de presă.

Până acum, în județ este confirmat oficial un singur caz. Autoritățile centrale au decis că nu vor mai comunica presei situația pe județe ci doar cea la nivel național, pentru a evita panica în rândul populației.

Din acest motiv, reprezentanții instituțiilor din Alba nu mai comunică detalii despre situația îmbolnăvirilor sau a cazurilor suspecte și nici zona din județ de unde provin.

Comunicarea este însă esențială în asemenea momente. Autoritățile din alte state aflate în situația României sau mult mai rău, oferă informații complete pe acest subiect.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax