Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

O femeie infectată cu COVID s-a ales cu dosar penal după ce a plecat din Secția de Infecțioase a Spitalului din Alba Iulia

Publicat

O femeie s-a ales cu dosar penal după ce a părăsit Secția de Boli Infecțioase a Spitalului din Alba Iulia, fiind infectată cu noul coronavirus. Procurorii din Alba Iulia au deschis un penal pentru infracțiunea de zădărnicire a combaterii bolilor. 

Comunicatul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia

În supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia a fost înregistrat la data de 07.10.2020 dosarul penal cu nr. 2546/P/2020, având ca obiect săvârşirea infracţiunii de zădărnicire a combaterii bolilor prev. de art. 352 alin. 1 C.pen., constând în aceea că:

În data de 24.09.2020, pe o stradă de pe raza mun. Alba Iulia, organele de poliţie au identificat o persoană de sex feminin care în aceeași dată a părăsit fără acordul personalului medical Secția de Boli Infecțioase a Spitalului Județean de Urgență Alba, unde a fost internată în data de 20.09.2020, fiind diagnosticată cu coronavirusul SARS-CoV-2.

Precizăm că activităţile procesuale efectuate în cursul urmăririi penale sunt reglementate în Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual necesar pentru administrarea probatoriului, cu respectarea drepturilor şi garanţiilor procesuale, iar aceste acte şi măsuri de urmărire penală nu pot în nicio situaţie să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate


Parteneri Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax