Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

O femeie și complicele ei care vindeau droguri minorilor, în Alba Iulia, trimiși în judecată. Cum au fost prinși de DIICOT

Publicat

Doi dealeri de droguri, o femeie și un bărbat, au fost trimiși în judecată de magistrații Tribunalului Alba. Aceștia vindeau droguri în Alba Iulia, iar mare parte dintre cumpărători erau minori. Asta în condițiile în care nici o instituție din Alba nu oferă informații clare cu privire fenomenul și amploarea consumului de droguri în rândul elevilor și al minorilor. 

În data de 16 octombrie 2024, magistrații Tribunalului Alba au dat undă verde în dosar, iar judecarea celor doi poate începe.

În timp ce instituțiile cu abilități în domeniu țin ”sub preș” situația, cifrele din dosarele aflate pe rolul Tribunalului Alba arată amploarea fenomenului.

Cei doi dealeri, Denisa I.S și Cristi L.N, vindeau droguri în Alba Iulia, în special droguri de sinteză, 4-CMC și 3 CMC, dar și canabis.

Activitatea dealierilor în Alba Iulia s-a întins în ultima parte a anului 2023 și vara anului 2o24. Însă în timp ce aceștia vindeau droguri prin Alba Iulia, anchetatorii de la BCCO și DIICOT deja știau de existența lor și implicit a afacerii.

În câteva luni aceștia au făcut sute de tranzacții de droguri. Spre exemplu doar un singur client a luat de 70 de ori droguri de la Denisa. Parte dintre clienți erau minori, iar femeia le-a spus unora dintre ei că pot cumpara droguri și de la complicele ei, Cristi.

Au vândut droguri polițiștilor sub acoperire

În timp ce ei vindeau droguri, DIICOT Alba Iulia deja avea agenți sub acoperire infiltrați printre cumpărători. ei doi vindeau droguri cu sume cuprinse între 50 și 100 de lei.

După ce au documentat activitatea, anchetatorii au realizat percheziții. În urma pecheziiților au fost descoperite diferite cantități de droguri.

Drept urmare, cei doi s-au ales cu un dosar penal, care între timp s-a transformat într-o trimiere în judecată. Cei doi vor ajunge în fața magistraților Tribunalului Alba pentru trafic de droguri.

Momentan nu a fost fixat un prim termen de judecată.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:



ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate