Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

O femeie și un bărbat din Alba, prinși de polițiști cu jumătate de tonă de porumb furat. Îl cărau cu o căruță

Publicat

O femeie și un bărbat din Alba au fost prinși de polițiștii din Blaj în timp ce cărau cu o căruță aproape jumătate de tonă de porumb, care ar fi fost furat de pe un teren al unei societăți. 

Potrivit IPJ Alba, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Blaj au depistat, în flagrant delict, două persoane, în timp ce transportau cu o căruță 450 de kilograme de porumb, pe care l-ar fi sustras de pe un teren ce aparține unei societăți comerciale.

Marți, 18 ianuarie 2022, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Blaj au depistat în flagrant delict o femeie de 53 de ani, din comuna Cergău și un bărbat, de 51 de ani din Blaj, în timp ce transportau, cu o căruță, 450 de kilograme de porumb pe care l-ar fi sustras de pe terenul unei societăți comerciale din Roșia de Secaș.

Cu ocazia cercetărilor efectuate, polițiștii au constatat și faptul că bărbatul ar fi lovit calul ce tracta căruța, provocându-i suferințe și mai multe răni.

În cauză, a fost întocmit dosar penal, pentru furt, iar, față de bărbat, cercetările sunt continuate și sub aspectul săvârșirii infracțiunii de rănirea sau schingiuirea animalelor.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Culesul= ciordeala ?

    miercuri, 19.01.2022 at 14:48

    De pe un teren ? Pai nu era cules ? Pai poate nu le mai trebuia apopritarilor !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax