Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

O fetiţă de trei ani din Oarda de Jos a fost găsită de şeful Postului de Poliţie din Ciugud, rătăcind pe străzi. Părinţii au lăsat-o nesupravegheată

Publicat

O fetiţă de 3 ani din Oarda de Jos care a fost lăsată nesupravegheată de părinţi a fost găsită rătăcind pe străzile din zonă, la 800 de metri de locuinţa familiei. Cel care a găsit-o a fost şeful Postului de Poliţie din Ciugud, în timp ce se îndrepta către locul de muncă. Minora a fost redată familiei, iar tatăl a fost sancţionat contravenţional de poliţişti.

Marţi dimineaţa, în timp ce se deplasa spre serviciu, prin localitatea Oarda de Jos, şeful Postului de Poliţie Ciugud a observat fetiţă de circa 3 ani, care era singură şi mergea pe marginea drumului.

Poliţistul a preluat-o pe minoră şi, în urma verificărilor efectuate, a reușit să-i stabilească identitatea şi să-i identifice pe părinţi, o familie care locuieşte pe strada Garoafelor din Oarda de Jos.

Din cercetări a rezultat că marţi dimineaţă fetiţa a rămas nesupravegheată, împrejurare în care, în jurul orei 8.00, a plecat de acasă şi a rătăcit pe străzile din Oarda, până când a fost găsită de polițist, la o distanţă de circa 800 de metri de casă.

Minora a fost supusă unei examinări medicale, în urma căreia s-a stabilit că nu are probleme de sănătate, iar Direcţia de Generală de Asistenţă Socială şi Protecţie a Copilului Alba a fost informată în legătură cu acest eveniment. Totodată, faţă de tatăl minorei, poliţiştii au luat măsura sancţionării contravenţionale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
PublicitateParteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax