Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

O fetiță de 3 luni, cu afecțiuni grave, a murit la cabinetul unui medic de familie din sediul Policlinicii Alba Iulia

YouTube video

Publicat

Un bebeluș în vârstă de 3 luni a murit la cabinetul unui medic de familie din sediul Policlinicii Alba Iulia.

Din primele date, ar fi vorba despre o fetiță care avea probleme grave de sănătate și a fost adusă de părinți, pe brațe, pentru consult.

Surse medicale au declarat pentru Alba24 că fusese anterior internată la un spital din Târgu Mureș. Potrivit unor surse, medicii din Alba Iulia ar fi fost cei care au descoperit problemele grave de sănătate de care suferea fetița. Medicul de familie a făcut toate eforturile pentru a o salva și ar fi încercat să o resusciteze.

La fața locului s-a deplasat și un echipaj de Poliție și va fi deschisă o anchetă.

UPDATE:

Șeful DSP Alba, Alexandru Sinea, a confirmat situația și a declarat că instituția pe care o conduce a demarat o anchetă. ”Deocamdată este și Poliția și Procuratura au o anchetă în derulare, nu putem să vă dăm foarte multe informații. Din ceea ce știm fetița suferea de… avea și alte diagnostice de la naștere, boli de la naștere dar pe măsură ce Poliția și Parchetul vor avansa… Este foarte recent și nu este momentul, când vom avea un draft de concluzii o să vi le comunicăm”, a declarat Sinea.

UPDATE 1: Directorul DSP Alba, Alexandru Sinea, a revenit cu detalii despre acest caz:

“Este vorba despre decesul unui bebeluş în vârstă de aproximativ 4 luni, în incinta policlinicii spitalului judeţean, unde sunt şi mai multe cabinete ale medicilor de familie. Am demarat o anchetă la nivelul Direcţiei de Sănătate Publică Alba, precum şi IPJ şi Parchetul – au demarat anchetă proprie. Deocamdată nu avem foarte multe date să le facem publice. Din câte ştim noi, fetiţa intrase în cabinetul medicului de familie într-o stare de sănătate destul de proastă. În momentul de faţă, ştim că suferea de mai multe afecţiuni. A fost încercare şi de resuscitare, în cabinet a intrat (n.r. – fetiţa) pe braţe, din ce ni s-a comunicat nouă. Probabil va fi efectuată o autopsie, care va stabili cauzele morţii”, a declarat şeful DSP Alba, Alexandru Sinea.

YouTube video

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. m

    miercuri, 06.02.2019 at 13:11

    ce ziaristi profesionisti! in titlu se spune ca a murit la cabinet, in cuprins ca nu se stie daca a murit inainte de a ajunge la cabinet sau chiar la cabinet dar e posibil sa fi murit inainte de a ajunge la cabinet. acuratete si concordanta maxima!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax