Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

O firmă care face lucrări la calea ferată în Alba, AMENDATĂ pentru „munca la negru” cu 20.000 de lei

Publicat

itm alba 2Inspectorii ITM Alba au amendat cu 20.000 de lei o firmă care execută lucrări la calea ferată în judeţ. A primit la muncă două persoane fără forme legale de angajare. În total, în urma controalelor de săptămâna trecută la agenţi economici, ITM Alba a aplicat sancţiuni de peste 30.000 de lei.

În perioada 23– 27 gebruarie, în domeniul relaţiilor de muncă au fost controlaţi 24 de agenţi economici, cu un număr total de 474 de angajaţi. Inspectorii au dat şase amenzi, în valoare totală de 26.900 lei, din care o amendă pentru muncă nedeclarată, pentru:

. S.C. MAZZA CONSTRUCT SRL – Sibiu, Punt de Lucru Alba Iulia (linia ferată) – două persoane fără forme legale de angajare – amendă de 20.000 lei.

În domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă, au fost verificate 27 de unităţi şi date şase avertismente şi o amendă, în cuantum de 4.000 lei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax