Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

O firmă de pază şi un bar din Alba Iulia, sancţionate de ITM Alba pentru „munca la negru”. Amenzi de zeci de mii de lei pentru nereguli constatate

Publicat

O firmă de pază şi un bar din Alba Iulia s-au ales cu amenzi de la ITM Alba, după ce inspectorii au găsit persoane fără forme legale de angajare. În total, săptămâna trecută, inspectorii au aplicat amenzi de 32.000 de lei pentru nereguli în domeniul relaţiilor de muncă.

În perioada 14-18 aprilie, au fost controlaţi 57 de agenţi economici, cu un număr total de 812 salariaţi. ITM Alba a dat patru amenzi în valoare totală de 32.000 de lei pentru deficienţele constatate, iar două firme au fost sancţionate pentru “munca la negru”, astfel:

– firma de pază “TGS General Security Taifun” SRL Voluntari – punct de lucru Alba – o  persoană fără forme legale de angajare – amendă 10.000 lei;

“Ayron Dan” SRL Alba Iulia, cu obiect de activitate “baruri şi alte activităţi de servire a băuturilor” – două persoane fără forme legale de angajare – amendă 20.000 lei.

În domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă, au fost controlate 33 de firme, iar inspectorii au dat trei avertismente.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate