Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

O firmă din Sebeș ce se ocupă cu prelucrarea lemnului a fost amendată de polițiști cu 10.000 de lei. Vezi de ce

Publicat

O societate comercială din Sebeș care are ca obiect de activitate prelucrarea lemnului a fost amendată de polițiști cu suma de 10.000 de lei, după ce s-a descoperit că nu a putut face dovada provenienței legale a unei cantități de considerabile de material lemnos.

Miercuri, 20 iunie, poliţiştii Serviciului de Ordine Publică, împreună cu cei ai Serviciului de Investigare a Fraudelor, în colaborare cu specialişti silvici din cadrul I.T.R.S.V. Cluj Napoca şi inspectori de muncă din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă Alba, au efectuat un control, la o societate comercială din Sebeş, al cărei obiect de activitate este tăierea şi rindeluirea lemnului.

Cu ocazia acestui control s-a constatat faptul că societatea comercială a primit, depozitat şi prelucrat cantitatea de 255,26 mc material lemnos, cu avize de însoţire primare din care nu a rezultat provenienţa legală.

A fost luată măsura sancţionării contravenţionale a societăţii comerciale cu amendă în valoare de 10.000 de lei, conform art. 19 , alin 1, lit. i din Legea 171/2010 şi confiscarea întregii cantităţi de material lemnos, în valoare de 31.246,38 lei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax