Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

O grefieră și o asistentă de judecător de la Curtea de Apel Alba Iulia au devenit magistrați. În ce funcții au fost numite

Publicat

O grefieră și o asistentă de judecător de la Curtea de Apel Alba Iulia au devenit magistrați. Au promovat examenul și au fost numite judecător, respectiv procuror.

”Colegele noastre Alexandra Crișan (grefier de ședință) și Mihaela Rodica Buta (asistent al judecătorului) sunt la un pas important în cariera lor.

În această săptămână au fost numite în funcția de judecător în cadrul Judecătoriei Deva, respectiv procuror în cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Mediaș.

Le felicităm pentru promovarea dificilului examen de admitere în magistratură. Le mulțumim pentru activitatea meritorie desfășurată în cadrul Curții de Apel Alba Iulia și le urăm mult succes în continuare!”, este mesajul Curții de Apel Alba Iulia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Flo

    sâmbătă, 13.04.2024 at 07:47

    Alba o resutsă inepuizabilă de valori!

  2. Mihaela

    duminică, 14.04.2024 at 13:16

    Aștept vesti despre paznic și persoana de la curățenie. Mulțumesc!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax