Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

O icoană făcătoare de minuni a Maicii Domnului ajunge la biserica din Ampoița. Credincioșii sunt invitați la rugăciune

Publicat

icoana

Icoana făcătoare de minuni a Maicii Domnului „Pantanassa”, o reproducere după originalul de la Sfântul Munte Athos va ajunge, luni, la ora 18.00, la Biserica din Ampoița.

Credincioșii sunt invitați atât la primirea icoanei în biserică, cât și la slujba acatistului de marți dimineață de la ora 9.00. Icoana va rămâne la biserica din Ampoița până în 14 octombrie.

Citește și VIDEO: O icoană a Maicii Domnului de la Biserica Ortodoxă din Cricău, județul Alba, a început să lăcrimeze la începutul postului

”Dragi frați creștini ampoițeni, astă seară de la ora 18.00 va fi adusă, spre închinare în biserica parohiei noastre, icoana făcătoare de minuni a Maicii Domnului „Pantanassa”, reproducere după originalul din Sfântul Munte Athos. Icoana va poposi pe meleagurile noastre până după sărbătoarea framului, Sf. Cuvioasă Parascheva, 14 octombrie.

Vă aștept pe toți să aducem rugăciuni și cântări celei care a făcut posibilă restaurarea cosmosului și a firii umane, prin întruparea lui Hristos Dumnezeu întru omenire. Astă seară de la ora 18.00 o să fie primirea icoanei, urmată de slujba acatistului și mâine dimineață de la ora 9.00 Sf. Liturghie” a scris preotul paroh Tudor Man, pe contul său de Facebook.

Despre Icoana Maicii Domnului „Pantanassa”, originalul de la Muntele Athos, se spune că a făcut mai multe minuni de-a lungul timpului, iar cele mai multe dintre ele sunt legate de vindecarea unor persoane bolnave de cancer.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax