Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

O infracțiune în care victimă a fost o minoră, i-a adus unui tânăr din Alba, o pedeapsă cu executare. Cât va sta închis la Aiud

Publicat

aiud penitenciar

Un tânăr din Aiud a fost luat de polițiști și dus la Penitenciarul de Maximă Siguranță Aiud, unde va sta timp de 2 ani, 2 luni și 10 zile. 

Acesta a fost găsit vinovat de magistrații Judecătoriei Aiud pentru act sexual cu un minor. 

Identificarea și reținerea sa au fost comunicate de reprezentanții IPJ Alba, într-un comunicat de presă, emis miercuri, 21 iunie.

La data de 20 iunie 2023, polițiștii din Aiud au identificat și reținut un tânăr de 22 de ani, din municipiul Aiud, care este posesorul unui mandat de executare a pedepsei închisorii, emis de Judecătoria Aiud la data de 20 iunie 2023.

Tânărul a fost condamnat la executarea unei pedepse privative de libertate de doi ani, două luni și 10 zile închisoare, pentru săvârșirea infracțiunii de act sexual cu un minor.

Condamnatul a fost depus în Penitenciarul Aiud, pentru executarea pedepsei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax