Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

„O jumătate de secol împreună”. Cuplurile care au împlinit 50 de ani de căsătorie vor fi sărbătorite la AIUD

Publicat

pensionariPrimăria Aiud sărbătoreşte şi în acest an cuplurile din oraş care marchează în 2014 „nunta de aur”. Este pregătit un eveniment cu cadouri, masă festivă şi flori. Din bugetul local, se propune alocarea sumei de 4.250 de lei pentru organizarea manifestării.

Evenimentul este programat pentru data de 29 ianuarie 2015 şi sunt invitate aproximativ 150 de persoane. Cuplurile din Aiud, care împlinesc 50 de ani de la căsătorie, vor fi sărbătorite la o masă festivă, vor primi cadouri şi flori.

La evenimentul din acest an vor fi invitaţi, la fel ca şi în anii trecuţi şi cei mai vârstnici doi aiudeni, cetăţeni de onoare ai municipiului Aiud.

Primăria şi Consiliul local al municipiului Aiud organizează anual evenimentul “O jumătate de secol împreună”, manifestarea devenind tradiţională şi fiind apreciată de vârstnici.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax