Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

O mamă și cei trei copii ai ei au ajuns la spital după ce toți ar fi mâncat jeleuri cu canabis

Publicat

Polițiștii din cadrul IPJ Neamț au demarat o anchetă după ce o mamă și cei trei copii ai săi au ajuns la spital cu stări de rău, în urma consumării unor jeleuri care ar fi conținut canabis.

Respectivele jeleuri ar fi fost primite cadou de către aceștia de la un prieten de familie, care le-ar fi adus din Irlanda.

Mama și copiii aflați în cauză au ajuns conștienți la Spitalul Municipal de Urgență Roman, însă prezentau tahicardie, greţuri şi vărsături, a declarat purtătorul de cuvânt al SMU Roman, Laura Trifan, pentru AGERPRES.

„Din declaraţiile pacienţilor, au consumat jeleuri ce aveau în conţinut canabis”, a precizat Laura Trifan.

Cel mai mic dintre cei patru, un minor în vârstă de 10 ani, a fost transferat și internat la Spitalul „Sfânta Maria” Iaşi.

De asemenea, fiica mijlocie, în vârstă de 16 ani a fost internată la Secţia Pediatrie a SMU Roman, unde a rămas internat sub supraveghere medicală de specialitate.

Mama copiilor şi fiica în vârstă de 19 ani au rămas câteva ore în cadrul Centrului de Primiri Urgenţe Roman pentru supraveghere de specialitate. Ulterior, mama şi cele două fiice au plecat la domiciliu cu recomandare medicală, după ce s-a îmbunătăţit starea în care se aflau, a mai precizat purtătorul de cuvânt al Spitalului Municipal de Urgență Roman.

Din spusele Ramonei Ciofu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Neamţ, poliţiştii continuă cercetările cu privire la săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

„Din verificările efectuate de poliţişti a rezultat faptul că, la data de 17 iunie a.c., în jurul orei 12,00, o femeie de 39 ani, împreună cu trei copii, cu vârste cuprinse între 10 şi 19 ani, ar fi consumat mai multe jeleuri, fabricate în afara ţării, ulterior aceştia manifestând o stare de rău şi fiind transportaţi la o unitate medicală, din municipiul Roman”, a declarat reprezentantul IPJ Neamţ.

foto: Facebook/ Spitalul Municipal de Urgență Roman Oficial

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax