Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

O mare agenție de turism intră în faliment. Mii de români anunțați că vor exista modificări sau anulări în programele de călătorie

Publicat

O mare agenție de turism din România, intră în faliment, în plin sezon estival când sute sau mii de români așteaptă să plece în vacanță. Agenția de turism Kusadasi și-a cerut falimentul, iar primul termen de judecată în acest dosar va fi pe 26 iulie.

Cererea de insolvență/faliment a fost depusă la Tribunalul București la data de 14 iulie sub numărul 21480/3/2023, primul termen de judecată fiind stabilit pentru data de 26 iulie a.c, informează Adevărul.

Kusadasi SRL este una dintre cele mai mari și mai vechi agenții de turism din România. A fost înființată în 1998, în urmă cu 25 de ani și, dacă la început se concentra pe destinația Kusadasi și alte locații din Turcia, de-a lungul anilor portofoliul a fost extins permanent, agenția devenind unul dintre cei mai importanți touroperatori pe Turcia, Egipt și, mai nou, pe Tunisia.

Românii care și-au rezervat vacanțe pentru următoarea perioadă prin agenția de turism Kusadasi ar putea să rămână acasă.

Turiștii se plâng pe rețelele de socializare că nu au fost anunțați despre nici o procedură de faliment. Aceștia spun că în Turcia, reprezentanții acestei firme nu mai au ghizi, iar turiștii sunt lăsați pe cont propriu.

Compania de turism a postat în urmă cu câteva ore un comunicat pe pagina de facebook prin care anunță turiștii care au contractat pachete turistice că în urma procedurii de faliment vor exista modificari sau anulări în programele de călătorie. Numai o parte dintre turisti vor putea să își facă sejururile contractate. Mai jos comunicatul Kusadasi:

 

A

Apelul Agenției de turism Kusadasi către celelalte agentii de turism din România

Vineri dimineața pe contul agenției Kusadasi a fost postat un apel adresat colegilor din industrie:

Deși nu am dorit să ajungem aici și ne luptăm să onorăm contractele, avem nevoie de ajutor. Nu pentru noi, ci pentru turiștii noștri pentru care avem plătite avansuri la cazări cu early booking și este păcat să se piardă rezervările. Cedăm contractele și situațiile plăților făcute la hotel către cine dorește să ajute, să dea o mână de ajutor turiștilor.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax