Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

UPDATE FOTO: O mașină a ARS ca o torță lângă Alba Iulia. Șoferul, din Vâlcea, s-a răsturnat cu autoturismul în afara DJ 107

Publicat

O mașină a fost distrusă într-un incendiu, sâmbătă dimineața, pe DJ 107, lângă Alba Iulia. Din primele date, este posibil să fi fost vorba despre un accident, pentru că la fața locului au fost găsite urme de derapare. Poliția cercetează cazul.

UPDATE 3: IPJ Alba a anunțat, duminică după-amiaza, că proprietarul mașinii distruse în incendiu a fost identificat. Este vorba despre un tânăr de 29 de ani din județul Vâlcea, care a declarat că, în jurul orei 3.30, a pierdut controlul autoturismului și s-a răsturnat în afara carosabilului. A mai spus că nu avea telefonul asupra sa și acesta este motivul pentru care nu a anunțat incidentul. Nu se afla sub influența alcoolului. În accident nu au fost persoane rănite.

UPDATE 2: Potrivit unor cititori Alba24, incendiul a fost observat încă din jurul orei 6.30. Mașina ar fi ieșit în decor într-o curbă periculoasă, cunoscută pentru numărul mare de accidente petrecute.

UPDATE 1: Potrivit ISU Alba, incendiul ar fi pornit de la un scurtcircuit electric. Pompierii au intervenit cu o autospecială de stins incendii și un echipaj SMURD.

UPDATE: Potrivit unor surse, plăcuțele de înmatriculare ale autoturismului distrus de flăcări nu au fost găsite la fața locului. Polițiștii fac verificări pentru găsirea șoferului. Ar fi fost vorba despre un accident rutier.

Apelul pe 112 a fost dat sâmbătă dimineața, în jurul orei 7.00. Autoturismul ardea în momentul în care au ajuns echipajele de Poliție și pompieri. Incendiul a fost stins.

Nu au fost găsite persoane în interiorul  mașinii. Poliția desfășoară cercetări pentru a stabili condițiile în care s-a produs incidentul și identificarea șoferului.

Revenim cu amănunte.

sursă foto (incendiu): ISU Alba

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate