Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

O maşină a Gărzii Financiare a luat foc în cartierul Cetate din Alba Iulia. Şoferul era în misiune

Publicat

O maşină a Gărzii Financiare a luat foc în mers, joi, în cartierul Cetate din Alba Iulia. Şoferul, un comisar al Gărzii Financiare ne-a declarat că a simţit miros de fum, s-a speriat şi a tras pe dreapta. Acesta a observat că de sub capota maşinii ieşeau flăcări. Angajatul GF Alba era în misiune, la momentul producerii incidentului.

La faţa locului s-au deplasat un echipaj de pompieri şi poliţia. Din fericire, focul a fost oprit cu stingătorul din dotarea maşinii, înainte să se extindă, dar deocamdată nu se cunosc motivele izbucnirii flăcărilor.

Şoferul susţine că este vorba, cel mai probabil, despre o defecţiune tehnică din cauza căldurii, dar şi a numărului de kilometri parcurşi în ultimele zile. Maşina a fost parcată în faţa magazinului „Obiectiv” din Cetate şi au fost aşteptaţi mecanici auto, care stabilesc cu exactitate cauzele producerii incidentului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax