Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

O metodă de înșelăciune, aplicată de un infractor din Alba Iulia, face victime pe bandă rulantă în vestul ţării. Cum funcţionează

Publicat

inselaciune O metoda de înșelăciune face victime pe banda rulanta printre în România în special în județele din vestul țării. Un bărbat de 32 de ani din Alba Iulia, a fost prins de polițiști după ce a făcut bani frumoși mizând pe naivitatea oamenilor și pe faptul că nu va fi prins.

Bărbatul se dădea drept angajat al unei companii de furnizare a curentului electric și le pretindea oamenilor diferite sume de bani pentru a le reînnoi contractul. Ultima victima ce i-a picat în plasă a fost o bătrână de 85 de ani din localitatea Grădinari județul Caraș Severin, care i-a dat bărbatului aproape 400 de lei, ca să ii schimbe contractul de furnizare a energiei electrice.

Bărbatul a dat mai multe lovituri prin satele din partea de vest a României, susțin politiștii. În luna aprilie, acesta a plecat din casa unor oameni din localitatea  Forotic cu 800 de lei, iar doua zile mai târziu a furat dintr-o locuita din Oravița două laptopuri, un telefon mobil și 30 de lei.

De-a lungul timpului, bărbatul, de loc din Alba Iulia, ar fi furat din mai multe case din Deta, Timișoara, Lugoj, Alba Iulia și Cugir. Acum, acesta este cercetat pentru furt calificat și înșelaciune și urmează să ajungă pe mâna magistraților din județul Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. bogo

    vineri, 17.06.2016 at 15:14

    Asta s-ar putea sa fi furat si in Cugir un televizor si haine recent.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax