Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

O minoră din Alba a fost cercetată de DIICOT aproape doi ani, pentru cinci pastile de Xanax. Cum s-a terminat cazul

Publicat

O minoră dintr-o comună din Alba a fost în atenția procurorilor DIICOT Alba Iulia, pentru deținere de droguri, timp de aproape doi ani. Fata a avut un dosar penal deschis pe numele ei, după ce procurorii au găsit în ghiozdanul ei cinci pastile de Xanax. 

Recent, dosarul a fost închis de magistrații Tribunalului Alba.

Din câte se pare, procurorii DIICOT Alba Iulia au  început să o cerceteze pe minoră din luna noiembrie a anului 2022 pentru deţinere de droguri de risc pentru consum propriu.

O mențiune în dosar apare în data de 11 noeimbrie 2022, când procurorii au notat că ”a deţinut fără drept, în vederea consumului propriu, în locuinţa acesteia, în ghiozdan, 5 comprimate care conţin ca substanţă activă alprazolam”.

Apoi, cercetările au continuat în data de 26 ianuarie 2023 s-a dispus efectuarea în continuare a urmării penale, pentru cele cinci pastile de Xanax descoperite.

A trecut un an, pentru ca judecătorii de cameră preliminară ai Tribunalului Alba să închidă dosarul. Mai exact aceștia au admis cererea procurorilor în data de 29 ianuarie 2024.

Însă, în data de 28 martie 2024, magistrații au dispus și confiscarea în vederea distrugerii a comprimatelor de Xannax găsite în ghiozdanul fetei. Confiscarea a fost și ultima procedură din dosarul penal deschis pe numele fetei.

Soluția de confiscare este cu drept de contestare în termen de 3 zile de la comunicare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Gabriel Osanza

    sâmbătă, 30.03.2024 at 00:01

    sunteti niste rusini 🙂

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax