Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

O minoră din Alba Iulia s-a refugiat în baie, de frica tatălui. Bărbatul a intrat după ea și a lovit-o cu o sticlă de bere în cap

politie noaptea

Publicat

A intrat în baie peste fiica sa, iar apoi a lovit-o cu o sticlă de bere în cap: faptele pentru care un bărbat din Alba Iulia a fost trimis în judecată pentru violență în familie. 

În data de 5 decembrie 2022, dosarul a trecut de stadiul de măsuri și excepții de cameră preliminară pe rolul Judecătoriei Alba Iulia, iar bărbatul care și-a agresat fiica va fi judecat pentru violență în familie.

De asemenea motivarea a fost făcută publică, fiind disponibilă pe portalul rejust.ro.

”În actul de sesizare s-a reţinut în esenţă că inculpatul în data de 22.04.2022, în jurul orei 19:00, în locuinţa situată în din Alba Iulia, pe fondul consumului de băuturi alcoolice şi unei stări conflictuale, a intrat în baia unde s-a refugiat persoana vătămată minoră, fiica sa, i-a dat două palme persoanei vătămate, a tras-o de păr, i-a dat cu o sticlă de bere în cap și a amenințat-o cu acte de violență, agresiunea fiind stopată prin intervenţia numitului (…) fiindu-i cauzate persoanei vătămate leziuni traumatice ce nu au fost evaluate medico-legal”, se arată în motivarea instanței.

Magistrații Judecătoriei Alba Iulia au admis începerea judecății, iar bărbatul va fi judecat pentru violență în familie.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Mircea

    joi, 08.12.2022 at 14:13

    Lege petru toti „golanii”, confiscate telefoanele si munca pe viata la ogor,cu paza, nu muncesti, la carcera, nu la puscarie, acolo merg ca la hotel!
    Poate vad politicienii ce scriu si rezolva ei in parlament, cu legea asta intram sigur in Schengen

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate