Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

O moață veritabilă ar putea ajunge la Bruxelles, dacă PSD obține 100% din voturile românilor la alegerile europarlamentare

Publicat

Dacă PSD ar primi 100% din voturile românilor la alegerile europarlamentare din 25 mai, un moață veritabilă ar putea ajunge la Bruxelles, pe un fotoliu din Parlamentul European. Este vorba despre Vera Cristescu din Cîmpeni, care ocupă locul 32 din 32 pe lista de candidați a partidului. Vera Cristescu face parte din conducerea PSD Cîmpeni, a ajuns pe listă la propunerea organizației PSD Cîmpeni, cu acordul PSD Alba, după cum susține președintele partidului, deputatul Ioan Dîrzu.

În conferința de presă de vineri a PNL Alba, senatorul Teodor Atanasiu a ținut să puncteze prezența candidatei PSD pe lista europarlamentarelor și, nu lipsit de sarcasm, a făcut o observație la adresa ei:

„Nu știu ce să fac, cum să votez la europarlamentare, pentru că dacă aș dori să am un PSD-ist din județul Alba la Bruxelles, va trebui să votez cu ei pentru că le trebuie toate voturile românilor. Adică, dacă iau 100% din voturi, vor avea un om în Parlamentul European. Pe locul 32 pe listă, din 32 de locuri în Parlamentul European, se află un candidat din Alba”.

Vera Cristescu nu este singura membră a PSD Alba care figurează pe lista europarlamentarelor. Pe poziția 17 se află Victor Negrescu din București, vicepreședinte al PSD Alba. Victor Negrescu a fost numit vicepreședinte al organizației în 2008. Atunci, el a declarat la Realitatea TV că se va muta în Alba Iulia pentru a se ocupa de problemele partidului, însă acest lucru nu s-a întâmplat până în prezent. Ocazional, participă la conferințe de presă și acțiuni ale PSD Alba.

Potrivit deputatul Ioan Dîrzu, sondajele spun că social-democrații ar putea obține peste 50% din voturile românilor în 25 mai, când vor fi alegerile europarlamentare. Asta înseamnă că vor trimite aproximativ 16-17 europarlamentari la Bruxelles, inclusiv pe Victor Negrescu.

„Sunt convins că mulți liberali supărați pe Crin Antonescu vor vota cu PSD la alegerile europarlamentare”, a ținut să mai precizeze Dîrzu.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. minimis maximus

    marți, 01.04.2014 at 09:34

    sa candideze pe locurile din teleorman ca aia scot 125%

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax