Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

O nouă AMÂNARE pentru cei 28,7 km de pe Autostrada Sebeș-Turda. Inaugurarea loturilor 3 și 4, anunțată pentru iulie

Publicat

lotul 3 autostrada sebes turda

Deschiderea circulației pe loturile 3 şi 4 din autostrada Sebeş-Turda, în lungime totală de circa 28,7 km, se amână din nou. Conducerea Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere a întocmit o situaţie privind recepţia autostrăzilor în acest an. Potrivit unui document întocmit de conducerea CNAIR – Direcţia Dezvoltare Autostrăzi şi Drumuri Expres, nouă loturi de autostradă se vor recepţiona în acest an. În luna iulie, loturile 3 şi 4 din autostrada Sebeş-Turda sunt primele secţiuni de şosea la patru benzi, în lungime totală de circa 28,7 km,inaugurate în acest an. Cele două porțiuni sunt finalizate în totalitate însă termenele de inagurare au fost amânate în fiecare lună. Ultimul termen preconizat era pentru luna iunie.

VEZI: Autostrada Sebeș-Turda: Circulația pe 12,4 km, între Aiud şi Decea, va fi deschisă în cursul lunii iunie

Tot luna viitoare se aşteaptă a se recepţiona şi 3,6 km de autostradă, între Ogra şi Iernut. August vine, potrivit documentului CNAIR, cu încă aproximativ 15 km de autostradă. Din datele privind stadiului proiectelor în derulare rezultă că cei 3,3 km din autostrada Bucureşti-Ploieşti se vor finalize în circa două luni. La aceşti 3,3 km de autostradă se adaugă cei 3 km finalizaţi de italienii de la Pizzarotti. Sfârşitul lunii august înseamnă finalizarea podului peste râul Someş pentru a conecta cei 8,7 km de şosea la patru benzi de autostrada Transilvania. Cei 8,7 km de autostradă sunt finalizaţi încă de anul trecut, oficialii CNAIR nu au deschis traficul pentru că nu exista podul peste Someş care să-l lege de restul secţiunii de autostradă spre Câmpia Turzii.

În acest an, oficialii CNAIR estimează că vor recepţiona şi 4,3 km de autostradă din lotul 2 Lugoj-Deva, o porţiune din această secţiune fiind relicitată. Din situaţia privind recepţia autostrăzilor rezultă că 10,1 km de şosea la patru benzi, între Ungheni şi Ogra se vor deschide traficului în cursul lunii octombrie. Peste patru luni este estimat că se vor inaugura cei 21 km din lot 3 al autostrăzii Lugoj-Deva.

Sfârşitul anului ar însemna deschiderea traficului pe cei aproximativ 22 km din autostrada Lugoj-Deva, lot 4.

Termenul de finalizare pentru lotul 3 al autostrăzii Lugoj-Deva este condiţionat de gradul de mobilizare al anreprenorului, condiţiile climatic şi aplicabilitatea  soluţiilor de remediere propuse de antreprenor.

 

sursa: capital.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Nicolae Turus

    miercuri, 13.06.2018 at 12:08

    Eu zic că „ar trebui să-i lăsăm să se mai cunooască…”
    Prea repede se construiesc autostrăzile în România! Unii au ajuns deja pe Lună, și la noi se ară încă cu animale…
    Prea bruscă trecere!
    Futui!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax