Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: O nouă arestare preventivă în Dosarul traficanţilor de haşiş din Alba. Al cincilea suspect a ajuns după gratii. Recursul, la Curtea de Apel Alba Iulia

Publicat

Cercetările în cazul suspecţilor de trafic de haşiş din Alba, efectuate de ofiţerii SCCO Hunedoara au dus la audierea altor două persoane, descoperite că ar face parte din gruparea infracţională. Este vorba despre doi bărbaţi iar pentru unul din ei, Nicolae Moga, a fost deja emis mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile. Acesta de alătură grupului format din Nicolae Mănescu (arestat în lipsă), fratele acestuia, Ovidiu Mănescu, Dumitru Ruja şi Silviu Nergheş, ultimii trei fiind cercetaţi în stare de arest preventiv pentru trafic de stupefiante.

UPDATE: Recursul formulat de Nicolae Moga împotriva deciziei Tribunalului Hunedoara de arestare preventivă se va judeca la Curtea de Apel Alba Iulia luni. Dosarul a fost înregistrat pe rolul instanţei de apel. Inculpatul speră să obţină cercetarea în stare de libertate. Vom reveni cu amănunte.

Reamintim că doi dintre aceştia au fost surprinşi în parcarea unui motel de pe DN7, în timp ce încercau să comercializeze 700 de grame de haşiş. După extinderea cercetărilor, s-a ajuns la concluzia că, în perioada august – septembrie 2011, grupul infracţional a reuşit să vândă un kilogram de haşiş şi 10 grame de cocaină, în valoare totală de 12.000 de euro.

Gruparea acţiona pe raza judeţelor Alba şi Hunedoara. Drogurile erau procurate din Spania, de către Nicolae Mănescu.

Ovidiu Mănescu, Dumitru Ruja şi Silviu Nergheş au renunţat la dreptul de a formula recurs împotriva deciziei Tribunalului Hunedoara de a emite pe numele lor mandate de arestare preventivă, astfel că aceştia rămân după gratii. Cel de-al cincilea suspect, Nicolae Moga, a declarat recurs care se va judeca la Curtea de Apel Alba Iulia.


Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax