Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

O nouă companie aeriană operează zboruri de pe Aeroportul Cluj-Napoca. Destinațiile și programul

Publicat

O nouă companie aeriană operează de luni zboruri spre Budapesta și Debrecen din Cluj-Napoca, a anunțat Aeroportul Internațional din Cluj.

Este vorba despre compania aeriană Aeroexpress Regional.

Zborurile vor fi operate în zilele de luni, miercuri şi vineri pe ruta Budapesta – Cluj-Napoca – Debrecen –Cluj-Napoca – Budapesta, deservind astfel în mod simultan traficul de pasageri pentru cele 3 orașe, anunță reprezentanții Aeroportului din Cluj-Napoca.

„Stabilirea unor conexiuni aeriene între Aeroportul Internațional Cluj și Ungaria este un moment așteptat de mulți pasageri și suntem încântați de faptul că Aeroportul Internațional Cluj va răspunde nevoilor de conectivitate între cele două regiuni, fie că este vorba despre traficul business sau leisure. Decizia unei noi companii aeriene de a deservi ruta spre Budapesta va asigura pe de altă parte, diversitate în opțiunile de călătorie ale pasagerilor din întreaga Transilvanie”, a declarat Viorel Federiga, preşedintele CA al Aeroportului Internaţional Avram Iancu Cluj.

Zborurile sunt operate cu avioane de pasageri cu turbopropulsoare de tip Embraer 120 ER. Acestea sunt de fabricație braziliană, fiind dezvoltate special pentru operarea eficientă și economică a zborurilor regionale pe distanțe scurte. Viteza de croazieră este de 552 km/h, iar altitudinea maximă de croazieră a aeronavei este de 8.500 de metri.

sursă: Mediafax

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax