Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

O nouă conducere ”tehnocrată” la Fabrica de Arme Cugir. PNL-istul Graţian Suciu îl înlocuieşte în funcţia de director general pe PSD-istul Mircea Trifan

Publicat

UM CugirSchimbări la conducerea Fabricii de Arme Cugir. Directorul general Mircea Trifan (PSD) a părăsit funcţia de director general, după doi ani, iar în locul acestuia a fost numit, din 1 martie, Graţian Suciu, care a mai fost, anterior, director adjunct.

Reamintim că preşedintele PSD Cugir, Mircea Trifan, a preluat funcția de director general la Fabrica de Arme în aprilie 2013. Atunci, l-a înlocuit în funcţie pe social-democratul Paul Dincu.

Conducerea Fabricii de Arme a fost schimbată de mai multe ori, în ultimii ani. Paul Petru Dincu (PSD) l-a înlocuit în funcţie pe Codruţ Cernea, în septembrie 2012.

Dincu a fost, anterior preluării funcţiei, inginer la “Star Transmission” Cugir, departament logistică şi aprovizionare. Mircea Trifan (43 de ani), a fost şef serviciu instalaţii la Apa CTTA Cugir.

Cel care preia funcția de conducere, Grațian Suciu, are 52 de ani și estemembru PNL. De profesie economist, acesta a mai fost anterior director adjunct la Fabrica de Arme Cugir.

Potrivit declaraţiei de avere din 2015, afişate pe site-ul Fabricii de Arme, Graţian Suciu deţine, împreună cu familia, o casă de 189 mp şi un apartament de 84 mp, terenuri extravilane şi vii în suprafaţă totală de 6452 mp, dobândite prin cumpărare, în perioada 2001-2006, are credite bancare de 22.000 de lei şi investiţii în fonduri, de 25.300 de lei.

De asemenea, este asociat la firma Orient Company SRL (50%), la care deţine părţi sociale în valoare de 150.000 de lei. Mai este acţionar la Laurul SA (2,1%), valoarea acţiunilor fiind de 100.000 de lei. Potrivit datelor ANAF firma la care Suciu este administrator a înregistrat în anul 2014 o cifră de afaceri de 233.317 lei și o pierdere de 41.138 lei.

Suciu a fost vicepreşedinte PDL Cugir şi consilier local.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax