Connect with us
Publicitate

BLAJ

O nouă creșă cu 40 de locuri va fi construită în localitatea Izvoarele, municipiul Blaj. Licitația a fost lansată în SEAP

Publicat

O creșă modernă, prietenoasă cu mediul, va fi construită în curând în municipiul Blaj, printr-o investiție a CNI de peste 10,8 milioane de lei. Creșa va avea 40 de locuri și va fi construită în localitatea Izvoarele. 

Compania Națională de Investiții (CNI) a lansat luni, 29 mai, o licitație pentru proiectarea și construirea unei creșe în localitatea Izvoarele, aparținătoare de municipiul Blaj.

Valoarea totală a investiției este estimată la 10.858.323,12 de lei, fără TVA.

Potrivit documentației, creșa urmează să fie construită pe un teren de 2.688 mp de pe strada Costache Negri, aflat în proprietatea municipiului Blaj.

Prin proiect se dorește dezvoltarea sistemului educațional din cartierul Izvoarele, dar și infrastructura educațională a municipiului. De asemenea, se urmărește satisfacerea nevoilor copiilor de vârstă antepreșcolară astfel încât să existe posibilitatea unei dezvoltări armonioase a acestora.

Creșa va avea un regim de înălțime Parter și o suprafață construită de 1.244,68 mp.

Clădirea va avea săli de joacă, dormitoare, sală pentru festivități/spațiu multifuncțional, bucătărie și spălătorie proprii, cabinet medical, spații administrative și spațiu de joacă amplu, în aer liber.

Creșa nZEB (near-Zero Energy Building) va fi dotată cu panouri solare şi fotovoltaice, pentru asigurarea necesarului de energie și apă caldă din surse regenerabile, iar anvelopa clădirii va fi foarte bine izolată termic.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax