Connect with us
Publicitate

EDUCAȚIE

O nouă creșă pentru 110 copii va fi construită în Alba Iulia. Lucrarea, finanțată integral printr-un program guvernamental

Publicat

Primarul din Alba Iulia, Gabriel Pleșa, anunță că o nouă creșă va fi construită la Alba Iulia. 

”Ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, domnul Cseke Attila a anunțat în mod oficial că Alba Iulia este printre cele 42 de orașe din România care va beneficia de Programul Național de construcții de Interes Public sau Social” a scris acesta pe contul său de Facebook.

Noua creșă care va deservi 11 grupe totalizând 110 copii și va fi construită în cartierul Gheorghe Șincai din Alba Iulia, pe o suprafață de aproximativ 2.500 mp.

”Includerea orașului Alba Iulia pe lista de investiții se datorează faptului că am fost printre primele primării din România care ne-am mișcat atât de repede și am întocmit documentațiile necesare, în urma unor discuții telefonice pe care le-am avut cu domnul ministru Cseke Attila, căruia îi mulțumesc pe această cale” a adăugat primarul.

Finanțarea construcției creșelor este asigurată, în proporție de 100%, de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației.

Pe lângă aceasta, în oraș se mai construiesc încă două creșe: una în cartierul Orhideelor, unde a fost emisă autorizația de construcție, iar alta în cartierul Partoș, prin transformarea Școlii Generale Nr.4, contractul de proiectare fiind semnat deja, încă din luna septembrie a anului trecut.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax