Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

O nouă duminică de coșmar între Sebeș și Alba Iulia. ”Recordul” unui șofer: aproape două ore în trafic

Publicat

trafic

O nouă duminică de coșmar pentru șoferii care au fost nevoiți să circule între Sebeș și Alba Iulia. Sensul de mers Sebeș – Alba Iulia a fost atât de aglomerat încât drumul a durat pentru unii dintre șoferi aproape două ore.

Cel mai aglomerat a fost după amiază, când coada de mașini care trebuiau să ajungă sau să treacă prin Alba Iulia, se oprea la ieșirea de pe autostradă, lângă Sebeș.

”Nu se mai poate. Am adus pe cineva de la aeroport, un prieten și n-am prea putut să îi explic de unde aglomerația asta și nici unde sunt polițiștii care ar trebui să ajute la fluidizare. Am făcut aproape două ore și vorbim despre 12 kilometri. Chiar nu le este rușine? Nimeni acolo să gestioneze puțin traficul. Aș fi mers pe ocolite, pe la Vurpăr, dar când m-am deșteptat era prea târziu, era ocupată și banda cealaltă” a transmis un cititor Alba24, aflat în trafic duminică după-masă.

Între cele două orașe mai există o rută, pe un drum județean, dar puțină lume știe despre ea.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax