Connect with us
Publicitate

EDUCAȚIE

O nouă generație de elevi a absolvit Ciugud Smart School. De ce metode inovatoare au beneficiat copiii

Publicat

O nouă generație de elevi a părăsit băncile Școlii Ciugud, prima școală smart din mediul rural din România.

Potrivit primăriei Ciugud, aceasta este clasa care a experimentat, în premieră, alături de profesorii și diriginta lor, Mihaela Lungu, cele mai inovatoare soluții și metode de predare pentru educația viitorului.

”Au trecut de la tabla cu cretă la tablele inteligente, au folosit realitatea virtuală sau realitatea augmentată pentru a experimenta sau a învăța și au descoperit cum pot să își folosească aptitudinile digitale native pentru a le transforma în competențe.

Tot împreună cu ei am lucrat pentru a schimba paradigma educației: învățăm pentru competențe reale, nu pentru note și premii, pe care să le etalăm la festivitatea de încheiere a anului școlar.

Performanța educațională înseamnă la Ciugud ca elevii să vină cu drag la școală, să acumuleze competențe pentru viață și pentru viitoarea carieră pe care vor să și-o dezvolte.

Ne-am bucura ca printre acești copii să regăsim în viitor academicieni, medici sau cercetători, însă la fel de mare ne va fi bucuria dacă vor fi oameni fericiți cu profesii obișnuite și care vor rămâne să trăiască la sat, în Ciugud.

Felicitări, Andreea, Andrei, Alexandru, Daniel, David, Stefan, Giovana, Robert, Bianca, Florin, Alexandra, Andrei, Claudiu, Răzvan, Denisa, Ioana, Călin, Bogdan și Alexandra!

Ei sunt generația 2022 a Ciugud Smart School – prima școală smart din mediul rural din România! ” se arată într-o postare pe Facebook a Primăriei Ciugud.

sursa: Facebook Primăria Ciugud

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax