Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

O nouă grădiniță va fi amenajată la Alba Iulia. Primăria cumpără un teren pe strada Dr. Ioan Suciu

Publicat

gradinita alba iulia ampoi I Primăria Alba Iulia are în vedere construirea unei noi grădiniţe în Alba Iulia, pe strada Dr. Ioan Suciu, fostă Gladiolelor. Primul pas este cumpărarea terenului cu o suprafață de 1.439 de mp.

O nouă grădiniță s-ar putea deschide la Alba Iulia. În şedinţa Consiliului Local din 22 septembrie, se va vota proiectul privind cumpărarea terenului pentru acest obiectiv, situat în municipiu, pe strada Dr. Ioan Suciu. Terenul are o suprafață de 1.439 de mp. Se dorește achiziționarea acestuia prin negociere directă.

Valoarea acestui teren este cuprinsă între 57.600 euro (40,02 euro/mp) și 60.400 euro (41.97 euro/mp), potrivit raportului de evaluare.

Terenul se află în intravilan, zona este preponderent rezidențială, iar accesul se face din Strada Dr. Ioan Suciu și Str. Ghe. Pop de Băsești.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax