Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

O nouă întâlnire a Comitetului de iniţiativă pentru proiectul „Alba Iulia – Capitală Culturală Europeană – 2020”

Publicat

Pentru joi, 3 noiembrie, a fost programată o nouă întâlnire a Comitetului de iniţiativă a proiectului „Alba Iulia – Capitală Culturală Europeană 2020”, Aceasta se va desfăşura în Sala Senatului Universităţii „1 Decembrie 1918” Alba Iulia.

Pentru participarea la această întâlnire, au fost transmise mai multe invitaţii, fiind aşteptate confirmările de prezenţă. Iniţiatorii proiectului au continuat seria demersurilor în cadrul campaniei anunţate, prin chemarea reprezentanţilor locai ai partidelor la consens politic. În acest sens, a fost trimis un protocol în vederea analizei şi semnării, către liderii politici din judeţul Alba.

Reamintim că prima întâlnire s-a desfăşurat în 25 septembrie, la care au participat reprezentanţi importanţi ai comunităţii locale, din domeniile administraţie, educaţie, cultură, politică, societate civilă şi mass-media.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

7 Comentarii

7 Comentarii

  1. radu

    luni, 10.10.2011 at 21:43

    pana in 2020 o sa ne beep la cap PNL-ul cu capitala care nu are nici o sansa in fata celorlate orase care participa ( Cluj , Timisoara , Belgrad etc. ) ?

  2. maria

    marți, 11.10.2011 at 06:22

    Eu nu inteleg, aceste intalniri sunt cu participare publica? Adica pot participa in calitate de locuitor al orasului Alba Iulia?

  3. Roman Florin

    marți, 11.10.2011 at 09:31

    Asa ptr cunostiinta ta. Vor fi trei capitale cultural europene cate una din Romania, Sebia si Irlanda. De ce nu avem sanse? Au fost mai cunoscute Compostela, Cork, Umea sau mai stiu eu ce alta capitala in randul albaiulienilor. Ele sunt cunoscute limitat dar nu au mare cunoastere printre ai nostri. Capitalele culturale se aleg intre doua tipuri de orase: capitale nationale si orase mai mici, cu un patrimoniu puternic. Poate propuneti si ceva constructiv, ca sa la datul cu parerea si aruncat in derizoriu o munca este ff usor…din tastatura.

  4. Horea Udrea

    marți, 11.10.2011 at 09:56

    Radu … nu inteleg care e problema ta??? nu ti se pare o initiativa demna de lauda ??? sau care`i faza??? de ce trebuie totul transformat intr`o disputa politica?? din cate stiu eu politicul are prea putin de-a face cu acest proiect… sau esti vreun sobolan portocaliu care e frustrat ca demersul acestui proiect a pornit din partea unui mebru pnl ???

  5. Cornel G

    marți, 11.10.2011 at 20:09

    Sanse exista intotdeauna. Conteaza cat de multa sustinere are proiectul si aici poate contribui fiecare. Alba Iulia chiar merita acest lucru!!!

  6. Lupsa Ioana

    marți, 11.10.2011 at 20:42

    Mie mi se pare un proiect foarte bun, care ar aduce numai beneficii orasului nostru. Nu stiu ce aveti unii impotriva cu aceasta campanie. Si eu cred ca daca continuam tot asa bine cu acest proiect pana in 2020 am putea reusii ceea ce ne-am propus.

  7. Sebi

    miercuri, 12.10.2011 at 13:26

    Avem un oras cu un potential cultural enorm, iar demararea proiectului „Alba Iulia Capitala Cultural Europeana 2020” este la momentul actual cel mai concret proiect de promovare al orasului. Felicitari si bafta multa 🙂

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax