Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

O nouă interdicție pe o stradă din Alba Iulia: INTERZIS, cu excepția riveranilor. Primăria a tăiat ”scurtătura” spre autostradă

Publicat

O nouă interdicție de circulație a apărut în Alba Iulia, fără ca autoritățile să anunțe. Traficul pe Strada Gemenilor este de acum interzis pentru șoferi, cu excepția riveranilor. 

Este vorba despre o stradă din Partoș, pe care mulți dintre cetățeni o foloseau pentru a se întoarce de pe drumul principal spre șoseaua de centură, respectiv pentru a accesa intrarea pe autostradă la Alba Iulia Sud. 

Asta în condițiile în care nu există o posibilitate rezonabilă de a intra pe centură în acea zonă, dinspre Alba Iulia. Întoarcerea se poate face doar în zona podului de peste Mureș, însă din cauza aglomerației de peste zi, această variantă era evitată de șoferi.

Noua interdicție pentru zona respectivă nu a fost explicată în nici un fel de primărie. De altfel, în ultima vreme în oraș au apărut mai multe sensuri unice implementate la solicitarea unor persoane private, fără a fi bazate pe strategii rutiere sau studii de trafic.

Deși Alba Iulia este legată de orașele importante din jur pe autostradă, lucru unic în România, administrația locală nu a reușit să găsească soluții pentru accesul de la Alba Iulia Sud.

O variantă este șoseaua de centură, pe la bariera de la trecerea de cale ferată (drumul spre Ciugud), pe o distanță de 6 kilometri, iar cealaltă este cu ocolire prin Partoș.

Urmăriți știrile Alba24.ro și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

5 Comentarii

5 Comentarii

  1. Mada

    joi, 30.12.2021 at 14:34

    Probabil ca pe acea strada locuieste cineva „important”. In loc sa usuram traficul, mai bine ne urmarim propriile interese! Nimic nou, peste tot in tara aceleasi „pile, cunostinte, relatii – pcr”. Trist!

  2. pilu

    joi, 30.12.2021 at 17:08

    D-le primar, Primaăria nu are nimic de spus ? Păi dacă nu , începi să devi un primar de paie, de care toţi işi bat joc. După ce realizezi, e prea târziu.Prea te-a luat gura pe dinainte in campania electorală.

  3. DUCU

    joi, 30.12.2021 at 17:25

    SI IN ZONA PIATA NE INGHESUIM TOTI PRIN SPATELE PIETII ,TOATE DRUMURILE AU DOAR SENS SPRE KAUFL ,MACAR DOUA SA FIE PTR. CA LA PIATA E ORICUM F GREU NU STIU CINE JUDECA ATEA DAR PARCA O FAC CU PICIOARELE

  4. Dezinteres Total

    joi, 30.12.2021 at 19:31

    Cred ca ar fi necesar ca aceste restricții sa fie discutate, argumentate si votate in consiliul local, parca o problema cu vechea stapanire era lipsa transparentei, va aduceti aminte dragi prieteni cum era amendata problema traficului intre Alba Iulia si Micesti inainte cu o zi de alegeri, cu copii care afisau pancarte de nemultumire incepand din centrul orașului pe Calea Motilor pana in zona OMV?Vorbe, vorbe, vorbe, oricum problema a fost rezolvata saptamana asta dupa cum sublinia un cetatean ieri, prin demontarea parapetilor „inestetici”.

  5. Rbk

    vineri, 31.12.2021 at 10:08

    Planteaza la intrare pe strada un militian local sa verifice riveranii….. .Cap este ,creierul lipseste.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax