Connect with us
Publicitate

BLAJ

O nouă jucătoare la CSM Volei Alba Blaj. Campioana României a transferat-o pe olandeza Kirsten Knip

Publicat

CSM Volei Alba Blaj a anunțat că lotul campioanei României a fost completat prin transferul liberoului olandez Kirsten Knip (27 ani). Voleibalista olandeză, componentă a naționalei țării sale, o înlocuiește în echipa din Blaj pe Luiza Ungerer de Carvalho Rocha.

Potrivit clubului, Luiza Ungerer de Carvalho Rocha și-a reziliat contractul cu echipa, din motive familiale.

Kirsten Knip (1,75 m) este dublă vicecampioană europeană cu naționala Olandei (2015 și 2017), echipă pentru care a evoluat și în acest an la turneul final al Campionatului European. Noul libero al campioanei României a jucat în sezonul trecut la echipa germană Ladies in Black Aachen. Kirsten Knip, care a început voleiul la Madjoe Enkhuizen, a mai jucat în Olanda pentru echipele TVC Amstelveen și Sliedrecht Sport, iar în Germania pentru formația Rote Raben Vilsbiburg. Kirsten Knip se va alătura în zilele următoare lotului pregătit de Darko Zakoč, a anunțat CSM Volei Alba-Blaj, de Facebook.

Campioana României va participa, în acest weekend, la „Cupa CSM Lugoj”, turneu amical organizat de clubul bănățean.Volei Alba Blaj va juca vineri, de la ora 16:30, cu U NTT Data Cluj, va întâlni sâmbătă, de la ora 16:00, campioana Serbiei, OK Zeleznicar Lajkovac, iar duminică, de la ora 12:45, va închide turneul, în compania gazdelor de la CSM Lugoj.

sursa: CSM Volei Alba Blaj – Facebook

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax