Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

O nouă licitație pentru amenajarea intrării principale a Spitalului din Alba Iulia. Uși automate și sistem de degivrare pe scări

Publicat

Spitalul din Alba Iulia caută un constructor pentru amenajarea intrării principale în unitatea medicală. Noua intrare de pe fațada principală a clădirii va avea un design modern, cu panouri din aluminiu compozit, geamuri termopan uși batante cu deschidere automată.

De asemenea, pe trepți și pe rampa pentru persoanele cu dizabilități urmează să fie montat un sistem de degivrare, pentru a împiedica formarea gheții și depunerea zăpezii. 

Spitalul Județean de Urgență din Alba Iulia a lansat marți, 20 iulie, în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP) o nouă licitație pentru amenajarea intrării principale. La licitația anterioară, lansată în 29 iunie, nu s-au prezentat ofertanți.

Valoarea totală estimată este de 296.513,91 de lei, fără TVA.

Potrivit caietului de sarcini, proiectul urmărește îndeplinirea condițiilor impuse prin avizul nr.148/20/SU-AB din 20 iulie 2020, emis de Inspectoratul pentru Situații de Urgență Alba Iulia, respectiv îndeplinirea condițiilor de accesibilitate prin construirea unei rampe pentru persoanele cu dizabilități precum și un rol architectural fiind intrarea principala a spitalului.

Față de situația existentă se propune suplimentar față de suprafața actuală a holului o suprafață de 23,35 mp. Aceasta va ocupa zona ocupată în prezent de podestul și treptele de acces.

Comunicarea între holul actual al clădirii și extindere se va realiza prin două goluri rezultate prin desființarea ușii actuale de acces și a unei ferestre.

În exterior se vor realiza podestul cu dimensiunile de 10,25 x 1,5 m și un pachet alcătuit din trei trepte realizate pe întreaga lungime a podestului.

Lateral, pe latura de nord, se va realiza rampa pentru persoanele cu dizabilități care are suprafața de 15 mp, cu lungimea de 7,5 m și lățimea utilă de 2 m.

Atât treptele, podestul cât și rampa vor avea avea structura din beton armat și vor fi placate cu granit fiamat antialunecare. Pentru impiedicarea formării gheții și depunerii zăpezii s-a propus un sistem electric de degivrare a treptelor și rampei. În acest fel este eliminat pericolul alunecării.

Accesul principal se va face prin două uși cu dimensiunile de 2 x 2,5 m fiecare iar lateral, de pe rampă – printr-o ușă cu dimensiunile de 1,4 x 2,5 m.

Ușile vor avea sensul de deschidere spre exterior.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax